Регіональні канали Суспільного покажуть наживо перший етап Кубка світу з біатлону та змагання з футзалу

Регіональні канали Суспільного покажуть наживо перший етап Кубка світу з біатлону та змагання з футзалу

26 лис. 2021

27 та 28 листопада на телеглядачів регіональних каналів Суспільного, зокрема і на UA: ЛЬВІВ очікують прямі трансляції спортивних подій.

27 листопада з 15:50 до 17:45 та 28 листопада з 11:50 до 13:20 дивіться наживо на регіональних телеканалах Суспільного (крім UA: ДОНБАС та UA: КРИМ) перший етап Кубка світу з біатлону. Змагання відбуватимуться в Естерсунді (Швеція). У суботу Суспільне покаже чоловічу індивідуальну гонку на 20 кілометрів, а в неділю — жіночий спринт на 10 км.

У неділю, 28 листопада, о 14:30 усі регіональні телеканали покажуть Чемпіонат України з футзалу серед команд першої ліги сезону 2021–2022 років (група «Схід»).  За перемогу боротимуться команди «Запоріжалюмінбуд» (Запоріжжя) та «SkyUp» (Київ).  Змагання відбудуться в Запоріжжі. На місці працюватиме пересувна телевізійна станція Суспільного.

Онлайн дивитися змагання можна на сайтах регіональних мовників Суспільного. 

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Львівщині це — телеканал UA: ЛЬВІВ і Українське радіо Львів. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах. Більше про проєкти Суспільного у Львові читайте тут.