«Червона зона» — спецпроєкт про Львівщину в умовах пандемії коронавірусу

«Червона зона» — спецпроєкт про Львівщину в умовах пандемії коронавірусу

2 лис. 2021

3 листопада о 20:00 дивіться в телеефірі та соцмережах спеціальний проєкт «Червона зона» — про життя Львівщини в умовах карантинних обмежень. Прямий ефір готують спільно команди чотирьох львівських телеканалів — UA: ЛЬВІВ, ПравдаТУТ Львів, НТА та Першого Західного.

Спецпроєкт виходитиме зі студії Суспільного у Львові і складатиметься з 4-х блоків: про ситуацію в ковідних лікарнях і відділеннях Львова та області, про те, чому Львівщина стала червоною зоною і як це впливає на всіх і все, про вакцинацію, зокрема, про міфи та страхи, пов’язані з наслідками. 

«Нам важливо, щоб цей проєкт аудиторія львівських телеканалів побачила одночасно, і  щоб мешканці Львівщини так само одночасно отримали концентровану інформацію про те, що відбувається і відповіді на ті запитання, які зараз людей насправді хвилюють», — розповіла продюсерка Суспільного у Львові Ірина Сандуляк.

Ведучі спецпроєкту: Іванка Федів (UA: ЛЬВІВ), Олег Корейба (ПравдаТУТЛьвів), Олег Галів (НТА), Ярина Капітан (Перший Західний). 

Спікерами у студії стануть лікарі та пацієнти, посадовці, освітяни, підприємці та науковці. Прямий ефір виходитиме з сурдоперекладом.

 

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

На Львівщині — UA: ЛЬВІВ та Українське радіо Львів. Оперативні новини від команди Львівської філії Суспільного — на цифрових платформах: сайті suspilne.media, фейсбук-сторінці, на інстаграм- та телеграм-каналах. Онлайн дивитися та слухати Суспільне у Львові можна на сайті lv.suspilne.media.