Суспільне у Львові тимчасово змінює режим роботи

Суспільне у Львові тимчасово змінює режим роботи

11 жов. 2021

Із 12 жовтня Львівська філія Суспільного тимчасово змінює режим роботи через збільшення кількості працівників, у яких виявили коронавірусну інфекцію. До кінця цього тижня не виходитимуть випуски новин на телеканалі UA: ЛЬВІВ й проєкт «Сьогодні. Головне», а також програми Українського радіо Львів.

Аби не допустити спалаху COVID-19, керівники філії перевели більшість команди на роботу дистанційно. Працівники, що контактували з тими, хто захворів, протестувалися на коронавірус.

Про все, що відбувається у Львові та області, Суспільне Львів інформуватиме рухомим рядком на телеканалі UA: ЛЬВІВ, знімальні групи телеканалу працюватимуть в режимі чергування.

Оперативні новини від команди Львівської філії Суспільного — на цифрових платформах: сайті suspilne.media, фейсбук-сторінці, на інстаграм- та телеграм-каналах.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Львівщині це — телеканал UA: ЛЬВІВ і Українське радіо Львів