Вивчаємо іноземну мову — на UA: ЛЬВІВ стартує проєкт для дітей «ОК, я тобі поясню англійську»

Вивчаємо іноземну мову — на UA: ЛЬВІВ стартує проєкт для дітей «ОК, я тобі поясню англійську»

7 вер. 2021

Суспільне запускає дитячу пізнавальну програму «ОK, я тобі поясню англійську», яку відібрали торік на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним». Це другий сезон проєкту «ОK, я тобі поясню». Його побачать на телеканалі усіх регіональних мовників Суспільного, зокрема і на UA: ЛЬВІВ, 11 вересня о 10:40.  

У випусках буде не лише перелік англійських слів. Маленькі глядачі вчитимуться будувати речення, моделюватимуть різні ситуації, в яких вони можуть опинитися, висловлюватимуться англійською. Випуски проєкту не замінять дітям шкільної програми, проте стануть у пригоді учням початкових класів.

 «“ОK, я тобі поясню англійську” — це продовження проєкту, який виходив в ефір минулого року. Вже відомі нашій аудиторії герої Матвій та Оленка стали старшими на рік, вирішили знімати свої пригоди на камеру і викладати їх у мережу. Завдяки своєму блогу Матвій та Оленка знайшли нових друзів у різних куточках світу, але для того, щоб спілкуватись, — їм необхідно вивчити англійську мову. І ось тут їм стане в пригоді наш новий проєкт “ОK, я тобі поясню англійську”», — розповідає авторка та менеджерка проєкту Марина Буличева.

Передача виходитиме у легкому форматі. Всього заплановано 12 випусків програми тривалістю 6 хвилин кожен. Над випусками працювала авторка проєкту Марина Буличева, вчителька англійської мови Лілія Клим-Стадник та оператор Антон Романюк.

«Цей проєкт — для нашої наймолодшої аудиторії. У другому сезоні “ОK, я тобі поясню” ми акцентуємо на вивченні англійської мови. Я впевнений, що такі відеоуроки допоможуть школярам молодшої школи закріпити знання отримані в школі. Надіюся, що після прем’єри сезону ми передамо 12 серій нашим освітянам, аби вони мали додатковий освітній ресурс місцевого виробництва, який би став у пригоді нашим дітям», — каже продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин

Про перший сезон програми, яка стартувала на Суспільному торік, детальніше читайте за посиланням.

Нагадаємо, у серпні 2021 року стартувала нова хвиля відбору «Створюй із Суспільним — 2022». Заявки прийматимуть до 30 вересня. У 2020 році для реалізації було відібрано 68 проєктів. 

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.