«Щоразу надихаюся історіями героїв своїх сюжетів», — Інна Оганесян, спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» зі Львова

«Щоразу надихаюся історіями героїв своїх сюжетів», — Інна Оганесян, спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» зі Львова

8 лип. 2021

15 липня виповниться рік із часу прем`єрного ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Про Львів та область телеглядачам Суспільного в усій Україні розповідає спеціальна кореспондентка проєкту Інна Оганесян, яка працює з відеографом Олегом Гребом та відеоінженеркою Мартою Франків.

«Левову частку особливої атмосфери забезпечують Львову люди, які тут живуть. Я щоразу надихаюся історіями героїв своїх сюжетів. Вони доводять, що їхні цілі стають реальністю, коли багато працювати і вірити в себе. У мене для вас ще багато історій, адже щодня я знайомлюся з новими людьми, які творять та плекають традиції давнього міста», — розповіла спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Інна Оганесян. 

Крім цікавих історій та прямих увімкнень в телеефір, команда проєкту зі Львова готує рубрики «Етикет», «Стиль для чоловіків» та «Без паніки» (про домедичну допомогу). Постійними експертами цих рубрик є Наталія Миронюк, Мирослава Гнатишак та Гриць Мацишин.

Діліться власними історіями з журналістами Суспільного: пишіть нам на press.lviv@suspilne.media.

Дивіться «Ранок на Суспільному» щобудня з 6:30 до 9:00 на UA: ЛЬВІВ та інших регіональних телеканалах Суспільного. Онлайн трансляція — за посиланням. 

Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Львівщині це — телеканал UA: ЛЬВІВ і UA: Українське радіо Львів. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах. Більше про проєкти Суспільного у Львові читайте тут.