Про туристичний сезон 2021 — у телемості Суспільного Одещини та Львівщини

Про туристичний сезон 2021 — у телемості Суспільного Одещини та Львівщини

2 лип. 2021

2 липня о 19:20 ведучі програми «Сьогодні. Головне» Одеської та Львівської філій Суспільного Мадіна Пушкашова та Іванка Федів проведуть спільний телеміст.

Під час ефіру ведучі разом із гостями обговорюватимуть, як проходить туристичний сезон 2021 на Одещині та Львівщині, які маршрути регіонів популярні, а які тільки розвиваються. А ще — як на діяльність сфери туризму впливає пандемія, чи достатньо фінансується розвиток маленьких громад з туристичним потенціалом і, загалом, про програми підтримки цієї галузі з бюджету. 

Гостями одеської студії Суспільного стануть директорка Департаменту культури та туризму одеської міської ради Тетяна Маркова і керівниця офісу туризму Одещини при агенції регіонального розвитку Дар’я Сонячна. У львівській студії – Тарас Лозинський, заступник керівника управління туризму та курортів Львівської ОДА та Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова з питань розвитку. 

UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Львівщині це — телеканал UA: ЛЬВІВ і UA: Українське радіо Львів. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах. Більше про проєкти Суспільного у Львові читайте тут.