Різдвяна програма у стилі world music від TROYE ZILLIA на UA: ЛЬВІВ

Різдвяна програма у стилі world music від TROYE ZILLIA на UA: ЛЬВІВ

15 січ. 2019

Концерт фольк-гурту TROYE ZILLIA зібрав кілька тисяч переглядів у соцмережі та десятки позитивних відгуків на сторінці UA: ЛЬВІВ.

14 січня в ефірі телеканалу Суспільного UA: ЛЬВІВ та на офіційній сторінці у Facebook транслювали автентичні колядки та щедрівки в авторській обробці фольк-гурту TROYE ZILLIA. Це спільний проект команди Львівського Cуспільного та колективу у форматі студійної музичної сесії #UAЛьвів_STUDIO_LIVE.

114

Учасники гурту TROYE ZILLIA Анастасія Войтюк (бандура), Станіслав Кириллов (ударні), Віталій Маранчук (клавіші), Андрій Міронічев (гітара) виконали 10 колядок та щедрівок у стилі world music: “Ізпрежди віка”,  “Райські пташки”, “Свята ніч”, “Бог предвічний”, “Пави”,  “Спи, Ісусе”, “Рай розвився”, “Бабусі”, “Небо і земля”, “Щедрик”.

19 січня TROYE ZILLIA презентують різдвяний концерт у Львові. Львівське Суспільне — інформаційний партнер заходу.

Нагадаємо, фольк-гурт TROYE ZILLIA сформувався у Львові в 2014 році. Колектив презентує українську культуру на сценах України, східної та центральної Європи і дивує слухачів нетиповим виконанням народної музики.  

118

Загалом, під час новорічно-різдвяних свят на UA: ЛЬВІВ вийшло кілька спецпроектів. Телеканал транслював Різдвяні богослужіння 25 грудня та 7 січня та ролики із побажаннями відомих львів’ян, а команда UA: Українське радіо Львів підготувала низку міжпрограмок #Історії_до_свята. Окрім цього, з 25 грудня і донині у студії телепроекту “Добрий ранок” Львівського Суспільного побувало 115 колядників з різних куточків Львівщини.