#ІСТОРІЇ_ДО_СВЯТА на UA: Українське радіо Львів

#ІСТОРІЇ_ДО_СВЯТА на UA: Українське радіо Львів

4 січ. 2019

Оповідками та спогадами про Різдво ділитимуться диригент Володимир Сивохіп, франкознавець Богдан Тихолоз, письменник Богдан Волошин, філологиня Ярина Брилинська-Трояновська, архітектор Юрій Волощак, скрипаль Олександр Божик солістка “Троє Зілля” Анастасія Войтюк, гурт “Курбаси”, хористи “Дударика” та ще багато львів’ян.


Також #ІСТОРІЯХ_ДО_СВЯТА звучатимуть автентичні галицькі та авторські колядки у виконанні Соломії Чубай та гурту Jalapita, Оксани Мухи і Павла Табакова.

“Душевні та теплі історії нам розповіли диригент Володимир Сивохіп, франкознавець Богдан Тихолоз, письменник Богдан Волошин, філологиня Ярина Брилинська-Трояновська, архітектор Юрій Волощак, скрипаль Олександр Божик солістка “Троє Зілля” Анастасія Войтюк, гурт “Курбаси”, хористи “Дударика” та ще багато львів’ян. Ми хочемо, аби всіх наших слухачів об’єднав дух Різдва”, — розповідає Ірина Сандуляк, продюсерка Українського радіо Львів.

Міжпрограмний проект стартує в ефірі Українського радіо Львів 5 січня та транслюватиметься до Водохреща. “Історії до свята” будуть доступними і в форматі подкастів на сторінці UA: Українське радіо Львів у мережі Facebook.

49172821_330545491005652_2875298072856887296_n