Львів`ян запрошують на мюзикл «Пригоди Святого Миколая»

17:17, 14 лис. 2019
 
Львів`ян запрошують на мюзикл «Пригоди Святого Миколая»

16 грудня о 16:00 та 18:30 на сцені театру ім. М. Заньковецької та 19 грудня о 16:00 та 18:30 на сцені Центру Довженка на Сихові хорова капела «Дударик у супроводі рок-оркестру виступить із мюзиклом «Пригоди Святого Миколая». Про це інформують у пресслужбі ЛОДА.

Керівник хорової капели «Дударик» Дмитро Кацал розповів, що мюзикл став улюбленим «Миколаївським» дійством і вже 5 років поспіль збирає повні зали маленьких глядачів, тож настав час показати його Україні.

Тому, цьогоріч мюзикл відбудеться у Львові востаннє, бо наступного року поїде по інших містах України.

Герої цього дійства – ангели, ангелята, чортик, чортенята і кіт – зійдуться в епічному музичному двобої за віру у добро і Святого Миколая. Музика до вистави створена на основі безсмертних хітів усіх часів таких, як James Brown «I Feel Good», AC/DC «Highway To Hell», Queen «We Are The Champions», Chuck Berry «Johney B. Good», The Beatles «Hey Jude», Adele «Skyfall», Scorpions «You And I», Leonard Cohen «Halleluia», Eric Clapton – «Tears In Heaven».

У ролях: Назар Омельчук – чортик, Тарас Різняк – Ангелик, Людмила Бурда - мудрий котик, Павло Борик - фейковий Миколай, Святий Миколай в ролі Святого Миколая, Дударики - ангелята і чортенята. Аранжування – Дмитро Кацал, Володимир Заборовський. Автор та постановник – Дмитро Кацал.

 

ФОТО Львів - місто натхнення