Дрогобицького комунальника, якому оголосили підозру у службовому недбальстві, не відсторонили від роботи

12:33, 12 вер. 2019
 
Дрогобицького комунальника, якому оголосили підозру у службовому недбальстві, не відсторонили від роботи

Сьогодні у Львівському апеляційному суді розглядали справу Ростислава Дацишина.  Дргобицького комунальника, якому поліція оголосила підозру у службовому недбальстві, що призвело до руйнування будинку на вулиці Грушевського у Дрогобичі, хотіли відсторонити від роботи. 

Прокурор Дрогобицького міськрайонного суду Володимир Федишин просив апеляційний суд відсторонити начальника дільниці по ремонту та обслуговуванню житлового фонду Ростислава Дацишина від виконання службових обов язків протягом 60 днів.

Начальник дільниці по ремонту та обслуговуванню житлового фонду Ростислав Дацишин на свій захист сказав, що за умови відсторонення його від роботи опалювальний сезон у Дрогобичі буде під загрозою зриву. «Заступника не маю, потрібно хоча б одного майстра» , - сказав Ростислав Дацишин. І додав, що доступу до документів, окрім заяв мешканців, він теж не має.

Апеляційний суд вислухавши обидві сторони, ухвалив рішення не відсторонювати Ростислава Дацишина від роботи. Тож він надалі залишатиметься під домашнім арештом  з 21-ї  до 6-ї год.

Надаємо, у ніч на 28 серпня у Дрогобичі обвалилась частина будинку. Загинуло восьмеро людей, семеро – госпіталізовано. У день обвалу затримали двох комунальників. Їм оголосили підозру у службовому недбальстві. 30 серпня Дрогобицький суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного арешту двом комунальникам.

ФОТО Оксана Цихоляс