Зупинили за порушення ПДР, а знайшли незареєстровану зброю

7:44, 12 вер. 2019
 
Зупинили за порушення ПДР, а знайшли незареєстровану  зброю

Вчора, близько 18 години на вулиці Стрийській патрульні зупиниди автомобіль Lexus, водій якого порушив правила дорожнього руху. За кермом був 38-річний львів’янин. Як водій так і пасажир помітно нервували, тому згідно ст.34 Закону України «Про Національну поліцію» їм провели поверхневу перевірку. Про це інформують у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

У водія знайшли предмет схожий на пістолет. За його словами, це бойовий пістолет чеського виробництва. Окрім того, чоловік мав при собі 9 патронів. Дозвільних документів на зброю він не мав.

У 39-річного пасажира теж виявили предмет схожий на пістолет і  7 патронів. Документів у львів’янина на зброю теж не було. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Ці предмети вилучили в присутності свідків та криміналіста. Під час огляду автомобіля також знайшли ювелірні вироби, значну суму іноземної валюти, газовий балончик, банківські картки та мобільні телефони. Патрульні винесли постанову на водія за порушення правил дорожнього руху і в подальшому із вказаними особами працювали слідчі.

ФОТО Патрульна поліція Львівщини