Трибунал щодо вторгнення РФ в Україну та ситуація у Броварах | 19.01.2023

19 січ. 17:00


19 січня — 330 день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню Росії.

Європейський парламент ухвалив резолюцію щодо створення спеціального трибуналу для переслідування злочину агресії Росії проти України. У резолюції зазначається, що спеціальний трибунал займатиметься виключно злочином агресії проти України, а не воєнними злочинами та злочинами проти людяності, скоєними Росією в Україні.

Фахівці Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України розслідують факт падіння гвинтокрила у Броварах Київської області, внаслідок якого загинули люди, серед яких одна дитина. Зокрема, правоохоронці збирають свідчення очевидців.

17 січня Олексій Арестович написав заяву про звільнення з Офісу президента після реакції на його заяву щодо обстрілу Дніпра. Він припустив, що будинок в Дніпрі міг бути зруйнований ракетою, збитою українською ППО. Згодом ОП задовольнив його заяву. Під час ефіру говоримо про наслідки його публічних виступів.

Інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» — це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Інші випуски
Більше відео