Теплиці під час відключень електроенергії, оцифрування архівів та коляда на передовій | 26.12.22

26 гру. 21:30


Зменшення кількості вирощених рослин та довший період росту фіксують у єдиному тепличному аграрному підприємстві на Львівщині, що працює впродовж цілого року. Як повідомив директор Сергій Ленчук, минулого року у цей час на підприємстві отримували 35 тисяч рослин у тиждень. А цього року – 9 тисяч і меншої ваги.

У Львові триває навчально-інтерактивна виставка «Зброя перемоги». До 30 грудня у просторі LЕM Station, що на Вітовського львів’яни зможуть ознайомитися з протитанковою зброєю, яку українські військові використовують для протидії агресору. До кінця тижня у межах виставки відбудуться лекції про зброю та як себе захистити від потенційних загроз, пов’язаних з військовими діями. 

Різдвяне дійство у львівському театрі ляльок підготували артисти зі Львова та Харкова. Перформанс був музичним, замість звичних реплік на сцені лунали пісні та колядки, а замість декорацій були інструменти художника Костятина Зоркіна. Така ідея спільного проєкту виникла, щоб підтримати харківський театр, який наразі не працює у повному обсязі.

Останні новини Львівської області – в дайджесті Суспільного.

 

Інші випуски
Більше відео