Про найважливіше у день виборів — на платформах Суспільного Львів

Про найважливіше у день виборів — на платформах Суспільного Львів

20 лис. 2020

22 листопада відбудеться ІІ тур виборів у Львові та Дрогобичі. Журналісти Суспільного інформуватимуть про найважливіше у спецвипусках новин на телеканалі UA: ЛЬВІВ, спецефірах на UA: Українська радіо Львів та на діджитал-платформах.

Команда UA: ЛЬВІВ виходитиме у прямий ефір із випуском новин о 17:00, 18:00, 19:00, а також о 20:00, де будуть прямі включення із виборчих штабів обох кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ. Онлайн телеканал можна дивитися за посиланням. 

На UA: Українське радіо Львів 22 листопада вийдуть спецефіри проєкту «Про важливе: Місцеві» о 12:10 та 17:10. Ведучий Тарас Базюк обговорюватиме день виборів із незалежними експертами, правоохоронцями та спостерігачами.

Впродовж неділі журналісти Суспільного включатимуться в регіональні та загальнонаціональні теле- й радіоновини із виборчих дільниць у Львові та Дрогобичі. 

Оперативна інформація про перебіг виборів — на сайті suspilne.media, фейсбук-сторінці Суспільного Львів, на інстаграм- та телеграм-каналах. 

Підсумки голосування львів’ян та жителів Дрогобича у ІІ турі дивіться у проєкті Суспільного «Сьогодні. Головне» на телеканалі UA: ЛЬВІВ у понеділок, 23 листопада, о 19:25. 

Нагадаємо, 18 листопада на телеканалі UA: ЛЬВІВ відбувся прямий ефір проєкту «Виборчий округ. Дебати» із кандидатами на посаду голови Львівської ОТГ Андрієм Садовим та Олегом Синюткою. 

Минулого тижня, 11 листопада, ефір проєкту мав відбутися із кандидатами на посаду голови Дрогобицького ОТГ Тарасом Кучмою та Андрієм Веселим. Проте другий кандидат не приїхав до студії UA: ЛЬВІВ. 

Уродовж 7-23 жовтня на телеканалі UA: ЛЬВІВ вийшло 12 випусків проєкту «Виборчий округ. Місцеві». Це прямоефірне шоу команди Суспільного, де кандидати на посади  голів  найбільших у області ОТГ, депутатів обласної та міських рад презентували власні передвиборчі програми та відповідали на гострі запитання виборців, журналістів і незалежних експертів.