UA: ЛЬВІВ запрошує ініціювати “Дебати на вимогу”

UA: ЛЬВІВ запрошує ініціювати “Дебати на вимогу”

22 лис. 2018

Новий проект для радіо та digital-платформ “Дебати на вимогу” презентували громадськості на Львівській філії Суспільного.

Запропонувати тему для дебатів може громадська організація, спільнота активістів чи окрема людина. Залишати заявки “Дебатів на вимогу” можна на електронну скриньку UA: Українське радіо Львів (lr1930@gmail.com). У темі листа зазначте “Дебати на вимогу”.

У дебатах завжди є дві сторони —  “за” і “проти”. Ми, як Суспільне мовлення на Львівщині, виступаємо майданчиком, де буде конструктивний діалог цих сторін, під час якого триватиме пошук рішень проблеми.  Адже “Дебати на вимогу” —  це розмова, де переважатимуть не емоції, а аргументи. І саме ви — активні громадяни — можете бути ініціаторами цього проекту”, —  каже Уляна Антоник, продюсерка UA: ЛЬВІВ.

Окрім теми, варто представити аргументи (чому про це потрібно говорити?), бути готовим стати учасником дебатів та визначити опонента. Ним може стати лише той, хто, безсумнівно, є експертом у запропонованій темі.

Сторони зустрічаються одночасно у прямому ефірі Українського радіо: Львів.  Це дає змогу аудиторії отримати повну інформацію про проблему, почувши все й одразу, а також можливість опонентам вислухати один одного та, можливо, знайти компроміс. Під час ефіру наш модератор стежить, щоб сторони дотримувалися певних правил, забезпечує нейтралітет”, —  каже Ірина Сандуляк, продюсерка UA: Українське радіо Львів.

Докладніше про проект “Дебати на вимогу” можна прочитати тут.