UA: Українське радіо Львів — інфопартнер 13 Екуменічного соціального тижня

UA: Українське радіо Львів — інфопартнер 13 Екуменічного соціального тижня

2 жов. 2020

7-10 жовтня відбудеться Міжнародний суспільний форум «13 Екуменічний соціальний тиждень». Цьогоріч він присвячений екології та захисту довкілля. 

UA: Українське радіо Львів — інформаційний партнер події. Про найцікавіші заходи та теми форуму слухайте у прямому ефірі проєкту «Опівдні» у понеділок, 5 жовтня, о 12:15.

Впродовж чотирьох днів 13 Екуменічного соціального тижня, триватимуть відкриті дискусії, семінари та круглі столи про «зелену» урбаністику, біорізноманіття, клімат, екожурналістику, роль Церкви і громади в збереженні довкілля, ековідповідальний бізнес та екосоціальну роботу. На завершення Форуму відбудеться презентація книги для дітей на тему екології та екологічні поетичні читання. 

Загалом, заплановано близько двадцяти заходів, у яких візьмуть участь понад 80 спікерів. Серед них — Кардинал Пітер Тарксон, префект Дикастерії служіння цілісному людському розвиткові, д-р Джон Хрисавгіс, радник Вселенського Патріарха з екологічних питань, д-р Юрген Мольтман, всесвітньо відомий екобогослов, д-р Володимир Шеремета, голова Бюро з питань екології УГКЦ, д-р Світлана Романко, виконавча директорка міжнародної організації 350.org у регіоні країн CЄКЦА,  д-р Зіновій Свереда, віцепрезидент Української кооперативної федерації «Економіка і Екологія — спільно до сталого розвитку», Ірина Миронова, голова Громадської організації «Нуль відходів Львів», Андрій Зінченко, голова муніципального енергетичного кооперативу «Сонячне Місто» (Славутич), експерт з питань зеленої енергії та інші громадські діячі, журналісти і богослови. 

Докладна програма форуму — за посиланням. Участь у всіх заходах Форуму безкоштовна. Щоб отримати лінк на заходи, необхідно зареєструватись до 12:00 год. 6 жовтня 2020 року тут: https://bit.ly/33cmrK7

Більше інформації на ФБ-сторінці події або на сайті. 

Нагадаємо, Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) – Всеукраїнський суспільний форум, який прагне об’єднати ресурси громади, влади, соціальних організацій, Церков, ЗМІ та освітян навколо вирішення актуальних проблем суспільства, базуючись на загальнолюдських цінностях та Соціальній доктрині Церкви, стимулюючи екуменічний діалог у соціальній сфері. Ініціатор та головний організатор Форуму — Інститут екуменічних студій Українського католицького університету. Форум «13 Екуменічний соціальний тиждень» відбувається у партнерстві з Фондом Конрада Аденауера в Україні та за сприяння Відділу громадського партнерства Львівської міської ради.

UA: Українське радіо у Львівській області мовить на таких частотах: Львів 103,3 FM, Червоне 102,8 FM, Броди 104,0 FM, Красне 100,2 FM, Сколе 103,3 FM, Славське 100,4 FM, Завадка 91,9 FM, Козьова 105,3 FM, Підгородці 105,7 FM, Підбуж 88,7 FM, Старий Самбір 100,5 FM, Добромить 105,6 FM, Турка 106,9 FM, Бориня 90,0 FM, Верхнє 91,1 FM, Лімна 104,1 FM, Ясениця 91,4 FM.