Частина команди Львівської філії Суспільного тимчасово працюватиме дистанційно

Частина команди Львівської філії Суспільного тимчасово працюватиме дистанційно

5 сер. 2020

Із 5 серпня Львівська філія Суспільного змінює режим роботи: частина команди працюватиме дистанційно через підтвердження випадку зараження коронавірусом у відеографа телеканалу. Працівник із COVID-19 перебуває на самоізоляції від 24 липня, а від учора — усі члени команди, хто з ним контактував.

Задля того, щоб не допустити спалаху інфекції, було вирішено перевести на дистанційний режим команду новинарів філії та призупинити виходи інформаційних випусків на телеканалі UA: ЛЬВІВ та на UA: Українське радіо Львів до кінця цього тижня. 

Водночас, команда Суспільного у Львові не припинятиме інформувати про важливі події, що відбуваються в області. 

«Ми організували роботу так, щоб було мінімум контактів між працівниками. Команда радіо та «Теми дня» працюватиме позмінно, ефіри відбуватимуть без гостей у студії — вони вмикатимуться телефоном і скайпом. Новинарі дистанційно готуватимуть рухомий рядок із головними новинами Львівщини для телеканалу. Діджитал-відділ працюватиме з дому для сайту Suspilne.media та сторінок філії у соцмережах», —  розповіла менеджерка Львівської філії Суспільного Тетяна Колісніченко. 

Приміщення філії продезинфікували та стежать за самопочуттям усіх працівників. 

Нагадаємо, від початку карантину дві філії Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки зараження серед працівників — Рівненська та Чернівецька. Нині вони працюють у звичному режимі.