Вперше на українському телебаченні Суспільне покаже Юнацькі Олімпійські ігри

Вперше на українському телебаченні Суспільне покаже Юнацькі Олімпійські ігри

4 жов. 2018

Телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже прямі трансляції III літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які проходитимуть з 6 по 18 жовтня у Буенос-Айресі (Аргентина). Олімпійські змагання серед молодих атлетів транслюватимуться на українському телебаченні вперше.

Наживо церемонію відкриття літніх Юнацьких Олімпійських ігор 2018 телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже 6 жовтня о 02:00. Повтор події можна буде подивитися в неділю, 7 жовтня, о 13:10. А вже о 15:00 цього дня розпочнуться прямі трансляції Олімпійських ігор.

Окрім трансляцій змагань, з 5 жовтня за підтримки Національного олімпійського комітету України на телеканалі UA: ПЕРШИЙ щодня о 21:25 виходитиме програма "Олімпійська доба", де будуть показані найцікавіші моменти змагань та прямі включення з Аргентини.

Усі регіональні філії суспільного мовника показуватимуть змагання III літніх Юнацьких Олімпійських ігор 2018 у записі.

"Спортивні змагання світового рівня серед молодих атлетів – це чудовий приклад і мотивація для української молоді, для наших спортсменів. Я рада, що вперше на українському телебаченні відбудеться трансляція Юнацьких Олімпійських ігор, і саме суспільний мовник подарує спортивним уболівальникам змогу стежити за цими змаганнями наживо", – коментує Олександра Кольцова, членкиня правління ПАТ "НСТУ", відповідальна за розважальний напрям мовлення.

Нагадаємо, Юнацькі Олімпійські ігри – це спеціальні Олімпійські ігри, що проходять серед спортсменів-юніорів віком від 15 до 18 років. Цього року Ігри вперше відбудуться за межами Азії (Сингапур-2010, Нанкін-2014). Учасниками змагань стануть атлети з 206-ти країн світу, які розіграють 241 комплект нагород у 32 видах спорту (34 спортивні дисципліни). Україну представлятимуть 55 спортсменів у 22-х видах спорту.