#ВажливоЗнати — корисний проєкт Львівського Суспільного

#ВажливоЗнати — корисний проєкт Львівського Суспільного

23 бер. 2020

#ВажливоЗнати — це короткі ролики-експлейнери, де на часті запитання про коронавірусну інфекцію, пандемію та карантин відповідають медики, психологи, освітяни, банкіри, посадовці й профільні експерти.

Минулого тижня проєкт стартував як міжпрограмні аудіоролики на Українському радіо Львів. Сьогодні #ВажливоЗнати адаптувала команда digital-відділу Львівської філії Суспільного і для цифрових платформ UA: ЛЬВІВ. Перше відео для соцмереж — про те, чи може вакцинація від грипу зменшити ризик інфікуватися COVID-19. Нові ролики виходитимуть у Facebook Львівського Суспільного щобудня. 

«У #ВажливоЗнати ми простими словами відповідаємо на найрізноманітніші, деколи навіть ніби-то дивні, запитання наших радіослухачів і підписників у соцмережах про COVID-19 та карантин. Тільки з допомогою людської поінформованості можна  боротися із фейками та панікою», — переконана продюсерка Львівської філії Суспільного Ірина Сандуляк-Білоус.

Нагадаємо, станом на ранок 23 березня в Україні офіційно підтверджено 73 випадки захворювання на COVID-19, два з них — у Львові. 

Команда UA: ЛЬВІВ та Українського радіо Львів продовжує інформувати мешканців Львівщини про головні події регіону у дещо змінному режимі під час карантину. 

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».