Ранкова програма на телеканалі UA: ЛЬВІВ тимчасово не виходитиме в ефір

Ранкова програма на телеканалі UA: ЛЬВІВ тимчасово не виходитиме в ефір

5 лют. 2020

Із 10 лютого 2020 року проєкт «Добрий ранок» не виходитиме в ефір телеканалу UA: ЛЬВІВ у тому форматі, який був раніше. Невдовзі глядачі регіональних телеканалів Суспільного побачать оновлене ранкове шоу, яке виготовлятимуть спільно всі філії. 

«Ми змушені були піти на такий крок, оскільки в редакції бракує людей, які змогли б виготовляти телепрограму надалі. Частина працівників звільнилися, зокрема, керівниця проєкту та одна ведуча, а із тими, хто залишився працювати, ми б не змогли випускати в ефір щобудня двогодинний «Добрий ранок» належної якості. Компанію очікують зміни, тому ми не можемо зараз шукати нових людей, які закриють ці вакансії», — розповіла продюсерка Львівської філії Суспільного Ірина Сандуляк-Білоус.

Нагадаємо, команда продюсерів Суспільного розробляла концепцією ранкового мовлення у регіонах. Робоча група проаналізувала наявний контент «Ранків» у філіях, звертаючи увагу на поширення цих матеріалів у мережі та зворотний зв’язок від глядачів.

Загалом, цьогоріч на команди Суспільного чекає трансформація. Концепція регіонального мовлення ПАТ «НСТУ» на 2020–2021 роки передбачає створення міжрегіональної платформи поширення контенту. Повний перехід на новий формат роботи заплановано здійснити восени 2020 року.