Зустрічайте свята у компанії проєкту «Добрий ранок» на UA: ЛЬВІВ

Зустрічайте свята у компанії проєкту «Добрий ранок» на UA: ЛЬВІВ

24 гру. 2019

Команда ранкового телешоу на Львівському Суспільному готує два особливих випуски програми — новорічну та різдвяну. 

31-го грудня глядачі UA: ЛЬВІВ прокидатимуться під музичний супровід гурту «Orchestra VITO». Вони створюватимуть музичний настрій впродовж усієї програми. 

Ведучі — Анастасія Машталір, Святослав Костюк та Наталка Кухта — спілкуватимуться із експертами у студії. Зокрема, дізнаються рецепти святкових страв від шеф-кухаря Ігоря Бакуна

У новорічній програмі «Добрий ранок» дивіться й про декор святкового столу, а також — який одяг й особистий стиль обрати для зустрічі 2020-го. Крім цього, психологиня й експертка із здорового харчування Олександра Буц дасть поради, як відсвяткувати Новий рік не лише смачно, а й корисно. 

Як створити веселощі та гарно провести час у компанії за настільними іграми розповість Олег Бакулін, який у студії проєкту разом із ведучими випробує кілька найцікавіших таких забав. 

Повтор новорічного ефіру ток-шоу «Добрий ранок» дивіться 1-го січня. 

У переддень Різдва, 6-го січня, ранковий ефір телеканалу UA: ЛЬВІВ наповниться гучною колядою від хорів «Гомін» та «Дударик».

А про традиції, сімейні історії та особливості святкування Різдва розкажуть глядачам проєкту «Добрий ранок» три львівські родини. 

Від франкознавців Богдана Тихолоза та його дружини Наталії, які прийдуть у студію разом із дітьми, дізнаєтеся про їхні родинні Дідуха та коляду. Подружжя розповість про традиції святкування Різдва в родині Івана Франка і які з них сім’я Тихолозів запровадила й у власному домі.

Сімейство Кожушків пригостить пампухами, які випікають за родинним рецептом, та розкаже про історію створення їхнього сімейного музичного колективу. 

Творча родина Гордія Старуха та Дарії Альошкіної разом із дітьми створять різдвяних ангелів. У студії «Доброго ранку» гості розкажуть про зміст витинанок, а ще — про коляду «Зозуля», відеокліп на яку у грудні презентував Гордій.

Повтор різдвяного ефіру дивіться 7 січня.

Дивитися телеканал UA: ЛЬВІВ онлайн можна на сайті lv.suspilne.media. Підписуйтеся на нас у соцмережах: Facebook, Instagram, YouTube.