Український культурний фонд презентуватиме програми співпраці у 2020-му

Український культурний фонд презентуватиме програми співпраці у 2020-му

11 лис. 2019

12 листопада у Львові відбудеться презентація напрямів роботи та проєктів Українського культурного фонду (УКФ) на 2020-ий рік. Всіх охочих ознайомитися із діяльністю інституції чекатимуть із 16:00 до 19:00 на Філософсько-богословському факультеті УКУ (Хуторівка 35а). Попередня реєстрація на презентацію ось тут. 

Організатори запрошують на завтрашню зустріч представників культурних та креативних індустрій, культурних менеджерів і кураторів, представників вищих навчальних закладів, митців та всіх, хто має бажання створювати проєкти у сфері культури.

На зустрічі із громадськістю команда УКФ розповість про сектори культури, які підтримує Фонд у прийдешньому році, про зміни у програмах співпраці та нові партнерські проєкти, а також розтлумачить правила прийому заявок та озвучить дедлайни. 

Загалом, про діяльність УКФ розповідатимемо в теле- та радіоефірах Львівського Суспільного вже завтра, 12-го листопада: у ток-шоу «Добрий ранок» на телеканалі UA: ЛЬВІВ (прямий ефір стартує о 7:00), а також на хвилях UA: Українському радіо Львів (103.3 FM у Львові або проводова мережа) слухайте тематичну програму о 20:10. 

Нагадаємо, Український культурний фонд — це державна інституція, яка сприяє розвитку національної культури. 

UA: Суспільне мовлення підтримує діяльність УКФ на території всієї України на правах інформаційного партнера.