«Загадки чернівецьких атлантів» покажуть глядачам UA: ЛЬВІВ

«Загадки чернівецьких атлантів» покажуть глядачам UA: ЛЬВІВ

4 жов. 2019

З 6 жовтня щонеділі о 9:30 в ефірі всіх регіональних мовників Суспільного транслюватиметься телепрограма «Загадки чернівецьких атлантів» виробництва UA: БУКОВИНА. Це один з проєктів, які були відібрані на внутрішньому конкурсі творчих ідей та пройшли підготовку з командою продюсерів.

«Загадки чернівецьких атлантів» — історія будівель міста Чернівці та їхніх мешканців. 

 «Загадки чернівецьких атлантів» — це короткі історії про неймовірні, древні будівлі міста та їх жителів. Ми вирішили розповісти нашим глядачам про ту спадщину, яка нам дісталася від минулих поколінь. Насправді, часто ми не цінуємо те, що маємо. Старі будівлі занедбані або ж обвішані рекламою магазинів. Значна частина нашої аудиторії навіть не уявляє на скільки місцеві «будівлі-атланти» цінні своєю архітектурною та історичною минувшиною. Маю надію, що цей контент обов’язково стане обмінним і Суспільні мовники з інших регіонів України також будуть транслювати телепроєкт «Загадки чернівецьких атлантів» у своїх ефірах. Саме завдяки подібному контенту ми плануємо підкріплювати багатогранність туристичного потенціалу нашого міста», — зазначає продюсер філії Суспільного UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

Нагадаємо, Суспільне урізноманітнює регіональне мовлення пізнавальними програмами.

Дивитися телеканал UA: ЛЬВІВ онлайн можна на сайті lv.suspilne.media. Підписуйтеся на нас у соцмережах: Facebook, Instagram, YouTube.