Команда шоу «Добрий ранок» на UA: ЛЬВІВ долучилася до челенджу добрих справ

Команда шоу «Добрий ранок» на UA: ЛЬВІВ долучилася до челенджу добрих справ

13 сер. 2019

Колектив ранкової телепрограми на Суспільному UA: ЛЬВІВ взяв участь у челенджі #біхеппі. Телеведучі, редактори та режисери монтажу проєкту «Добрий ранок» вигуляли безпритульних собак. 

«Ці тваринки шукають господарів і їм потрібна увага людей. У заклад, де вони зараз живуть, можна прийти погратися з ними та прогулятися. Тож, це і стало доброю справою від команди «Добрий ранок» для естафети #біхеппі», — розповідає керівниця творчого об’єднання «Ранок» на UA: ЛЬВІВ Христина Лебедь. І додає: «Робити добро та показувати позитивний приклад – легко та приємно. Кожен із нас, попри клопоти й справи, може знайти час, аби зробити щось корисне».

Також у проєкті «Добрий ранок» щосереди в прямому ефірі розповідають про тварин, які чекають на господарів. 

Більше відео проєкту «Добрий ранок» – на сторінці UA: ЛЬВІВ у Facebook. Стежте за анонсами Львівського Суспільного в мережі Instagram.

Естафету добрих справ ранкова команда UA: ЛЬВІВ передасть у прямому ефірі вже цієї п’ятниці, 16-го серпня. У будні «Добрий ранок» стартує о 7:00. Дивіться онлайн – на сайті Суспільного у Львові. 

Нагадаємо, раніше журналісти ранкового шоу на UA: ЧЕРКАСИ запустили челендж #біхеппі й запросили долучитися до нього, безкорисливо зробивши добро.