Дивіться фінал молодіжного Чемпіонату Європи з футболу на Суспільне Львів

Дивіться фінал молодіжного Чемпіонату Європи з футболу на Суспільне Львів

2 чер. 2023

У п’ятницю, 2 червня, о 21:00 відбудеться фінал Чемпіонату Європи з футболу серед команд U-17 між збірними Німеччини та Франції. Трансляцію матчу дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо) та сайті Суспільне Спорт.

Онлайн-транляція телеканалу Суспільне Львів за посиланням.

Читайте також: Суспільне транслюватиме Чемпіонат світу з сокки-2023 за участі України

Фіналісти цьогорічного турніру вже встигли зіграти між собою на груповій стадії. Тоді перемогу з рахунком 3-1 святкували німці. Крім цього, у групі Німеччина здобула результативні перемоги у матчах проти Португалії (4-0) та Шотландії (3-0). У  чвертьфіналі Німеччина здолала збірну Швейцарії у серії післяматчевих пенальті (1-1 — основний час та 3-2 за пенальті), а у півфіналі бундестім здобув перемогу над Польщею у результативному матчі — рахунок 5-3.

Для збірної Франції поразка від Німеччини у групі поки єдина на турнірі. Також французи переграли шотландців (3-1) та зіграли внічию з португальцями (1-1). У чвертьфіналі Франція мінімально перемогла Англію (1-0), а у півфіналі Іспанію з рахунком 3-1.

На рівні молодіжних збірних віком до 17 років, Німеччина та Франція мають по три чемпіонських титули на Євро. Загалом для німців прийдешній фінал стане десятим в історії континентальної першості, а для французів — восьмим.

Коментуватиме матч Андрій Столярчук.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.  

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини.  

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону:

Фото — UEFA