Триває безкоштовна реєстрація на покази «Чілдрен Кінофесту – 2019»

Триває безкоштовна реєстрація на покази «Чілдрен Кінофесту – 2019»

29 тра. 2019

Триває безкоштовна реєстрація на покази шостого фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест», який відбудеться з 31-го травня до 9-го червня у 24-ох містах України, зокрема й у Львові.

До конкурсної програми увійшли сім фільмів для глядачів від 4-ох років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Спеціальною подією цього року стане показ класичної комедії «Цирк», присвячений 130-річчю від дня народження режисера Чарлі Чапліна.

Зареєструватися на покази може кожен охочий – для цього потрібно заповнити електронну форму на сайті «Чілдрен Кінофесту». Реєстрація на кожний фільм відкривається за тиждень до показу. З програмою “Чідлрен Кінофесту” можна ознайомитися тут.

Традиційно, юні глядачі виступають у ролі журі фестивалю та голосують за фільми, які сподобалися їм найбільше. Переможця міжнародного конкурсу буде обрано шляхом підрахунку глядацьких голосів та оголошено 9 червня.

Також у межах «Чілдрен Кінофесту» на глядачів чекає показ робіт-фіналістів Третього конкурсу короткометражних фільмів, знятих українськими дітьми у віці від 7 до 14 років. Десять картин-фіналістів покажуть в усіх містах-учасниках фестивалю 8 червня. Переможців конкурсу обере професійне журі, а глядачі фестивалю по всій Україні за допомогою голосування оберуть переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій».

Закриє фестиваль володар Гран–прі попереднього року – фентезі–фільм «Сторожова застава» Юрія Ковальова про подорожі сучасного школяра у часи Київської Русі. У 2018-му стрічка стала першим українським переможцем «Чілдрен Кінофесту».

UA: ЛЬВІВ – інформаційний партнер фестивалю. Докладніше про покази “Чілдрен Кінофесту” дивіться вже цієї п’ятниці в ефірі проекту “Добрий ранок”. Дивіться наживо на телеканалі UA: ЛЬВІВ о 7:00. Перегляд онлайн — на сайті Львівського Суспільного або на офіційній сторінці у Facebook.