«Кримське питання» на Суспільне Львів: як досягти сталого миру та розвитку після Перемоги

«Кримське питання» на Суспільне Львів: як досягти сталого миру та розвитку після Перемоги

10 бер. 2023

11 березня о 20:00 дивіться на Суспільне Львів й інших місцевих каналах Суспільного Мовлення та на платформах Суспільне Крим новий випуск проєкту «Кримське питання» про Маніфест сталого миру та розвитку після перемоги.

Маніфест сталого миру «Світ після нашої перемоги» — результат кількамісячної роботи десятків українських інтелектуалів та громадських діячів у межах Мюнхенської безпекової конференції. Це спроба окреслити українську перемогу — з візією післявоєнного світу й переліком кроків, як її реалізувати.

Притягнення росії до відповідальності за воєнні злочини, демілітаризація та ядерне роззброєння держави-агресора — що ще необхідно для зміцнення безпеки української держави після війни? Про це ведуча «Кримського питання» Олеся Вакуленко запитала політолога Костянтина Батозського, виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Олександра Сушка та президента Центру глобалістики «Стратегія XXI» Михайла Гончара.

Читайте також: Правозахисниця Олександра Дворецька — у «Кримському питанні» на Суспільному

Випуск «Кримського питання» дивіться онлайн на сайтах місцевих телеканалів Суспільного, у записі — на ютуб-каналі Суспільне Крим. 

«Кримське питання» — проєкт регіональної команди Суспільного Мовлення. Над ним працюють журналісти й редактори Суспільне Крим спільно із Суспільне Львів

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Суспільне Крим — офіційний сайт телеканалу Суспільного Мовлення Суспільне Крим, всеукраїнського супутникового телеканалу, який мовить 24/7.

Оперативні новини у соцмережах: 

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: