Львівщина під час війни — інтерв’ю з начальником ОВА та міським головою Львова на Суспільному

Львівщина під час війни — інтерв’ю з начальником ОВА та міським головою Львова на Суспільному

15 лют. 2023

У вечірньому ефірі всеукраїнського інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» на Суспільне Львів й інших місцевих каналах Суспільного та телеканалі Суспільне Новини дивіться інтерв’ю з начальником Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким та міським головою Львова Андрієм Садовим

Розмовляв з керівниками міста й області журналіст і ведучий Суспільне Львів Віталій Гамадин. Онлайн інтерв’ю можна буде переглянути на ютуб-каналі Суспільне Львів. 

Читайте також: Команда «Суспільне. Спротив» працюватиме на локації форуму «ReBuild Ukraine» у Варшаві

  • Критична та соціальна інфраструктура регіону: як відновлювали її після попередніх обстрілів і чи захищена від можливих атак? Яку підтримку отримують розини загиблих військових та внутрішньо переселені особи на Львівщині? Чи отримує область інвестиції під час війни та як функціонує бізнес? Як працює медицина та освітня галузь? 15 лютого о 20:40 дивіться на Суспільне Львів й інших місцевих каналах Суспільного розмову з Максимом Козицьким. 

  • Як і чим жив Львів у перші дні повномасштабного вторгнення і чим живе зараз? Офіційна статистика внутрішньо переміщених осіб та яку допомогу вони отримують? Як місто підтримує родини військових та яка ситуація з виділенням земельних ділянок для воїнів? Гострі комунальні питання для львів’ян: статус проєкту будівництва сміттєпереробного заводу, електронний квиток, і загалом транспорт у Львові? Містобудівний закон і чи можливо врегулювати ціни на житло у Львові? У понеділок, 20 лютого, о 20:40 дивіться в телеефірі Суспільного інтерв’ю з Андрієм Садовим. 

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на місцевих каналах Суспільного Мовлення і супутниковому телеканалі Суспільне Новини. Добірки-дайджести з проєкту — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00. Онлайн «Суспільне. Спротив» дивіться на сайтах місцевих каналів та ютуб-каналах Суспільне Рівне, Суспільне Ужгород та Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: