Найцікавіше з Дитячого форуму — Фестивалю

Найцікавіше з Дитячого форуму — Фестивалю "Книгоманія" — в ефірі Львівського Суспільного

15 тра. 2019

UA: ЛЬВІВ став генеральним медійним партнером Дитячого форуму — Фестивалю "Книгоманія", який відбудеться 17-19 травня у Львівському палаці мистецтв.

Упродовж тижня журналісти Львівської філії Суспільного розповідатимуть про книжкові події в теле- й радіоефірах, говоритимуть із письменниками та іншими учасниками фестивалю. Усі охочі зможуть виграти квитки на Дитячий форум, стежачи за конкурсами в ефірі телеканалу UA: ЛЬВІВ.

Окрім того, під час фестивалю журналісти UA: Українське радіо Львів і телеканалу UA: ЛЬВІВ читатимуть дітям книжки й розповідатимуть про роботу Суспільного.

Дитячий форум — Фестиваль дитячого читання "Книгоманія" — це три дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-класів, наукових дослідів, спортивних розваг, подій для батьків й освітян, а також книжкові новинки від українських видавців.

Цього року Дитячий форум відбувається у форматі великої гри "Супергерої рятують планету". Основна місія — здобути суперсилу, стати супергероєм і врятувати планету "Книгоманія" від екологічної катастрофи. Учасниками гри можуть стати діти від шести років.

Під час Форуму проведуть підсумковий етап 15-го Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2019". Для його учасників організатори підготували особливу програму: літературні квести, зустрічі з відомими українськими дитячими письменниками, а також різноманітні майстер-класи від художників, письменників, акторів і народних майстрів.

Вхідні квитки можна отримати тут. Усі заходи безкоштовні.