Ірина Сандуляк працюватиме над радіопроєктами Суспільного

Ірина Сандуляк працюватиме над радіопроєктами Суспільного

13 січ. 2023

Із 11 січня Ірина Сандуляк звільнилася  з посади продюсерки Суспільне Львів за власним бажанням та розпочала роботу над проєктами Українського Радіо, зокрема польською мовою. Відповідне рішення ухвалили на правлінні Суспільного. 

Ірина Сандуляк перемогла у конкурсі на посаду продюсера Львівської філії Суспільного у січні 2020. До цього працювала у команді Суспільного лінійною продюсеркою та ведучою Українського Радіо Львів. Ірині вдалося скоординувати та втілити з командою Львівської філії низку суспільно важливих проєктів. Це, зокрема, «Дебати. Львів» та «Виборчий округ. Дебати», трансляції головних подій регіону, богослужінь, вистав та концертів. У співпраці з партнерами команда реалізувала проєкти «Непочуті. Історії війни», «Франко вдома», «Безвідходні». Ірина Сандуляк також продюсувала телевізійні проєкти -переможці конкурсів «Створюй із Суспільним» (документальний серіал «Історії (пост)індустріального Львова» та «На згадку»), документальний фільм, який незабаром вийде в ефір, «Карпатське море: історія одного потопу»,    телеверсію барокового вертепу «Зоря благодатна» та «Створюй із Суспільним. Розслідування» (проєкт #Інсайд).

«Сподіваюсь, робота у надзвичайно фаховій, дружній команді Українського Радіо буде не менш продуктивною», — каже Ірина Сандуляк.

Читайте також: Життя країни — в телеефірах Суспільного. Яким був 2022 рік для регіональної команди

Нагадаємо, регіональна команда Суспільного Мовлення трансформується відповідно до нових викликів, які постали перед країною та медіа під час повномасштабної війни. Упродовж наступних трьох років у компанії запрацюють регіональні центри виробництва, які координуватимуть виробництво контенту одразу в кількох областях. Така трансформація дозволить децентралізувати процес прийняття рішень, продовжувати розбудовувати гіперлокальну мережу кореспондентів Суспільного у малих містах та громадах. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

На Львівщині Суспільне — це телеканал Суспільне Львів, Українське Радіо Львів та діджитал-платформи: