Команда Львівської філії обговорила проєкт майбутнього колективного договору Суспільного

Команда Львівської філії обговорила проєкт майбутнього колективного договору Суспільного

16 лис. 2021

16 листопада працівники Львівської філії Суспільного провели збори трудового колективу та обговорили проєкт колективного договору на 2022-2026 роки.

Менеджерка Суспільне Львів Тетяна Колісніченко презентувала команді проєкт нового колективного договору. Працівники обговорили окремі пункти документа й висловили пропозиції щодо тривалості додаткової оплачуваної відпустки за ненормований робочий день і можливостей матеріального заохочення. 

«Проєкт нового колективного договору — це крок уперед для всієї компанії. У документі з’являться положення, яких раніше не було, але які потрібні працівникам для якісної та вмотивованої роботи. Вдячна усім, хто долучився до обговорення. Нам вдалося напрацювали пропозиції, які делегат від філії озвучить на загальних зборах трудового колективу Суспільного», — розповіла менеджерка Львівської філії Суспільного Тетяна Колісніченко.

Суспільне у Львові разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

На Львівщині це — телеканал UA: ЛЬВІВ і Українське радіо Львів. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.