UA: ЛЬВІВ отримала комплект сучасної студійної техніки

UA: ЛЬВІВ отримала комплект сучасної студійної техніки

11 січ. 2019

Чотири роботизовані телевізійні камери Panasonic, які знімають в HD-якості, пульт дистанційного керування, монітори та супутнє обладнання передали команді UA: ЛЬВІВ. Телевізійне обладнання вдалося закупити за підтримки Посольства США для нового суспільно-політичного проекту “Регіональні дебати”. Його знімання на UA: ЛЬВІВ стартують за кілька тижнів.

За словами заступника директора департаменту технічного забезпечення ПАТ “НСТУ” Андрія Бруснікіна, це найсучасніша техніка, яка дозволяє знімати одразу на кількох майданчиках та вести стрім на всі цифрові платформи UA: ЛЬВІВ.

“Це дозволить філії покращити якість та швидкість телевізійного сигналу, а на digital-платформі перейти у формат HD. Крім цього, найсучасніша технологія vMix дозволяє запускати одразу всі стріми на Facebook, Youtube, проводити телемости й титрувати у прямому ефірі. Це крок вперед в порівнянні з тими технологіями, які зараз використовуються у філії”, — каже Андрій Бруснікін.

Перед запуском нового обладнання для режисерів і техніків проведуть навчання. Такі ж комплекти техніки отримали філії Суспільного в Миколаєві, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, а також Центральний канал у Києві.

“Застосовувати нові роботизовані телекамери плануємо вже з лютого і не лише для зйомок нового проекту, а й для програм базового контенту філії, зокрема ранкового проекту “Добрий ранок” та вечірнього інформаційно-аналітичного ток-шоу “Тема дня”, — розповіла т. в. о. менеджера UA: ЛЬВІВ Тетяна Колісніченко. — Крім цього, в лютому розпочинаємо ремонтні роботи у приміщеннях Львівської філії Суспільного. Плануємо оновити дизайн ранкової студії, полагодити дах і балкон над входом до будівлі, зробити ремонт в холі”.

Нагадаємо, телеканал UA: ЛЬВІВ виготовляє базовий для всіх філій Суспільного контент: інформаційні випуски, ранкове розважальне та вечірнє аналітичне ток-шоу. Окрім цього, команда Суспільного у Львові працює над тематичними спецпроектами та прямими трансляціями з топових подій регіону.